Naar Angola?!

Transport oogheelkundige apparatuur
1 januari 2021

YES, Eindelijk is het zover, de site is online! Kijk hier eens goed rond en ga dan vooral naar de pagina van dokter Steve Collins, waar het mooie filmpje staat over zijn werk, wat een heel goed beeld geeft van de situatie in Angola! Helaas is de pagina SOLE nog niet gevuld. SOLE is de organisatie voor het organiseren van oogheelkundige zorg in Angola.

Hoe staat er nu voor?! . Daarom leer ik nu Portugees (de taal in Angola) en wacht ik nog op een reactie van de stichting SOLE, om verder te gaan met de voorbereidingen zoals een visum aanvragen, verzekeringen regelen etc. etc… Echter zoals het er nu uitziet is het niet mogelijk om Angola binnen te komen. En wanneer dat wel kan is erg onzeker.

Gelukkig kan ik wel transporten organiseren vanuit Nederland. Vaak krijg ik apparatuur aangeboden! En daar houd ik me dus mee bezig (zie ook pagina projecten). Donatie om dit mogelijk te maken zijn altijd welkom! Op de foto is dokter Steve, die heel blij is met dit apparaat (autorefractormeter; oogsterktemeter), wat met het eerste transport is aangekomen

Ik heb een flinke doos vol met Portugese evangelisatie lectuur gekregen, waaronder ook hele mooie kinderkalenders. Daar ben ik heel blij mee! Die gaan we versturen naar Angola. Ook al ben ik in Nederland, zo kan ik toch een steentje bijdragen! Er is toch niets mooier dan mensen de evangelie boodschap door te mogen geven!

Velen ontvangen mijn nieuwsbrief al via de mail (in dat geval hoef je je hier natuurlijk niet opnieuw aan te melden). Wil je dit ook, meld je dan aan via de mail!

Naomi

Comments are closed.